El Disc De La Marato 2019

Esperança, incertesa, misteri, incomprensió, paciència, desesperació... Els diferents sentiments ese genera los fet ese tenir una malaltia minoritària eliminar veuen representats dentro de les vint cançons ese disc del La Marató dos mil diecinueve en què participen trenta artistes


El disc después La Marató del 2019 regalo vint cançons los volen reconèixer musicalment els sentiments los generen els milers del malalties minoritàries. Ella interpreten una trentena d"artistes, deu dels quals alguna havien cantat mai dentro de català. El disc compta amb Miki Núñez, La Pegatina, Vanesa Martín, Pasión Vega, Manuel Carrasco, Lola Índigo, God Save ns Queen, Noa, Alex Ubago, Alan Parsons, Amaral, Roger Mas, Víctor Manuel, 31 FAM, Doctor Prats, Buhos, Els Catarres, Elena Gadel, Victòria Riba, Mariona Castillo, el Cor Jove de l"Orfeó Català, Miquel Fernández, Gabriela Richardson, La Folie, Jordi Ninus, Cesk Freixas, l"Escola Folk después Pirineu, Ol"Green, Les Montses identificación la Balkan sky Orchestra.

Estás mirando: El disc de la marato 2019

De l"esperança un la incertesa, del misteri identificación la incomprensió un la paciència, ese la desesperació ns l"alegria, después la solitud al suport me gustaría la generositat. El disc del La Marató, los aquest any encima a la 15 edició, proposa la vida llama a objectiu i la música com​ un camí per fer-ho evident, per afrontar, per acompanyar, período somiar i per aprendre a cuales rendir-se.

A la banda para el cabello amb els diaris de l"1 del desembre

El disc eliminar posarà un la venda física ns diumenge uno de desembre, al preu de diez euros, amb tots els diaris d"àmbit català. Seran els deu diaris generalistes: La Vanguardia, ns Periódico ese Catalunya, el Punt Avui, Ara,Diari del Tarragona, Diari después Girona, Regió 7, Segre, La Mañanai Diari de Terrassa. Un més dels esportius Sport, planeta Deportivo, L"Esportiui La Grada,i la revista Enderrock.

Ver más: Eks Vokalis The Verve - Bitter Sweet Symphony, The Bitter Sweet Symphony Dispute Is Over

Un disc amb novetats

Per primero cop ns disc passa a ser un "digisleeve", amb un suport amb materials reciclables. La segona novetat és los amb la adquiere del bowl físic es podrà accedir al disc digital a por d"Apple Music ese forma gratuïta gràcies a ns codi QR. La compra del Disc dentro de format digital, término aquells que ho desitgin, denominaciones podrà comprar com és habitual fent preventivo a partir del dia catorce de novembre.

Ver más: Concha Hidalgo La Que Se Avecina, Concha Hidalgo

I la a tercera novetat és que, período primer cop, s"edita los disc ese la Marató en suport vinil. Serà a doble vinil los encabirà l"edició dos mil diecinueve del disc dentro una edició limitada ese 5.000 unitats que eliminar vendran únicament a través de la Botiga Online de TV3. El disc s"ha presentatamb la a festa uno la sala La Paloma de barna que també ha servit per presentar el llibre.