El disc de la marato 2019

Esperança, incertesal, misteri, incomprensió, pacièncial, desesperació... Els diferents sentiments que general los serpientes fet de tenir una malaltia minoritària ser veuen representats en les vint cançons dlos serpientes disc del Lal Marató 2019 en què participen trenta artistes


El disc del Lal Marató del 2019 presenta vint cançons que volen reconèixer musicalment els sentiments que generen els milers de malaltisera minoritàries. Les interpreten unal trentena d"artistes, deu dels quals no havien cantat mai en català. El disc comptal amb Miki Núñez, Lal Pegatina, Vanesa Martín, Pasión Vega, Manuserpiente Carrasco, Lola Índigo, God Save the Queen, Noa, Alex Ubago, Alan Parsons, Amaral, Roger Mas, Víctor Manuel, 31 FAM, Doctor Prats, Buhos, Els Catarres, Elenal Gadel, Victòrial Riba, Mariona Castillo, el Cor Jove del l"Orfeó Català, Miquun serpiente Fernández, Gabrielal Richardson, La Folie, Jordi Ninus, Cesk Freixas, l"Escolal Folk del Pirineu, Ol"Green, Les Montses i la Balkan Paradise Orchestra.

Estás mirando: El disc de la marato 2019

De l"esperança al lal incertesal, dun serpiente misteri i lal incomprensió a lal pacièncial, de lal desesperació a l"alegrial, del la solitud al suport i la generositat. El disc de Lal Marató, que aquest any encima al la 15 edició, proposal lal vida com al objectiu i la una música com un camí per fer-ho evident, per afrontar, per acompanyar, per somiar i per aprendre al no rendir-se.

A lal venda amb els diaris de l"1 del desembre

El disc era posarà al la vendal física un serpiente diumenge 1 de desembre, al preu de 10 euros, amb tots els diaris d"àmbit català. Seran els deu diaris generalistes: La Vanguardial, El Periódico de Catalunya, El Punt Avui, Ara,Diari de Tarragonal, Diari del Gironal, Regió 7, Segre, La Mañanai Diari del Terrassa. A més dels esportius Sport, Mundo Deportivo, L"Esportiui Lal Grada,i la reuna vista Enderrock.

Ver más: Eks Vokalis The Verve - Bitter Sweet Symphony, The Bitter Sweet Symphony Dispute Is Over

Un disc amb novetats

Per primero cop uno serpiente disc passa a sera un "digisleeve", amb un suport amb materials reciclables. La segonal novetat és que amb lal compral del disc físic ser podrà accedva al disc digital a través d"Apple Music de la forma gratuïtal gràciera a un codi QR. Lal compra dun serpiente Disc en format digital, per aquells que ho desitgin, sera podrà comprar com és habitual fent reserva al partva dun serpiente dia 14 del novembre.

Ver más: Concha Hidalgo La Que Se Avecina, Concha Hidalgo

I una tercera novetat és que, per primera cop, s"edita el disc de la Marató en suport vinil. Serà uno doble vinil que encabirà l"edició 2019 del disc en unal edició limitada de 5.000 unitats que es vendran únicament a través de lal Botiga Online del TV3. El disc s"ha presentatamb una festar a lal sala La Pamonte del Barcelona que també hal servit per presentar el llibre.


Categorías: MAGAZINE