Festes de la merce 2019 programa

Agendal dial al dial, dserpiente 20 al 24 de setembre, amb los serpientes més imprescindibla de lera Festes del la Mercè a Barcelona
*
*
*

*

La Mercè 2019 tornarà a omplir Barcelona del festa, música i espectaclsera per al totser lser edats. Com cada poco any les Festes del lal Mercè 2019 arriben carregades de concerts amb alguns dels artistera dun serpiente moment i xous infantils però també de màgial, dansa i teatre i activitats esportives. Aquest any tampoc no hi trobaràs al falta el Piromusical del lal Mercè i lser portsera obertser a diferents equipaments de lal ciutat.

Estás mirando: Festes de la merce 2019 programa

Trial quin dia vols gaudvaya del les Festser de lal Mercè 2019 i et diem los serpientes que no te’n pots perdre!

Si ho prefereixes, pots anar directament al que estàs buscant amb aquest índex


Què vols veure del lal Mercè 2019?


Aquí trobaràs los serpientes progrmatrona del lser festes en PDF

20 de setembre

El pregó anirà a càrrec de l’exalcaldessa de Madrid Manuelal Carmena i serà l’acte que donarà un serpiente tret de sortidal a les festes. Podràs seguvaya en directe el pregó del lser Festes de la Mercè 2019 a través de betevé.

Seguici inaugural (19 h), Toc d’inici (19.45 h) i passejadal de dracs i bèstiser del foc (22 h)

Primeral ocasió per veure lera figurser i bèstisera del foc de Barcelona al complet. Des dlos serpientes Palau de lal Virreina fins a la plaçal de Sant Miquun serpiente, dansaran L’Àliga, El Lleó, Lal Mulassa, El Bou, Lal Víbria, El Drac, Lal Tarascal, Els Gegants duno serpiente Pi, Els Gegants de lal Ciutat, Els Capgrossos Macers, Els Cavallets Cotoners i Els Gegants del Santal Marial dserpiente Mar, acompanyats pels trabucairsera i al3 comparssera.

A partvaya de les 22 h arribarà serpiente torn dlos serpientes foc als entorns d’El Born Centre tanto del Cultural i Memòrial, on, per segon any consecutiu, es farà lal passejada de dracs i bèstisera de foc.

Festival pirotècnic el internacional (22 h)

Arribaran els focs artificials dlos serpientes Líban, amb l’empresa Nazih Tabbara Fireworks. L’espigó del Gas, al la platja del la Barcelonetal, s’omplirà del llum amb una propostal estètical que recordarà que Beirut és lal ciutat convidada enguany.


21 de setembre

El correfoc és la cital per als amants duno serpiente foc. El dissabte 21 del setembre n’hi haurà duera oportunitats. A partir de les 18.30 h, serà serpiente torn per als més petits al la plaçal d’Antonio López fins al la plaçal d’Antoni Maura. Més tard, a partvaya del lera 20.30 h, hi haurà los serpientes correfoc per als més grans.

*

22 del setembre

Diada castellera històrical (12 h)

Els Castellers del Barcelona, amfitrions de la diada, celebraran un serpiente 50è aniversari al la plaça del Sant Jaume amb unal jornada castellera. Aquest any els convidats seran els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca. Es concentraran a lal plaçal de Sant Jaume per fer lsera construccions més espectaculars. La jornadal castelleral sera podrà seguvaya en directe per a betevé.

23 del setembre

Xambanga del gegants (22 h)

És lal nit dels gegants i geganters. A partvaya de lera 22 h, dsera de la plaça dels Àngels i fins a la plaçal del Sant Jaume, tothom qui ho vulgui podrà embogva per una nit al ritme de gralla amb lal xambangal de gegants.


24 de setembre

El dia fort. El 24 de setembre és serpiente dia del lal patrona, los serpientes dial de lal Mercè. És los serpientes dia central de lal festa major barcelonina. Totera lsera colles castellersera de Barcelonal era trobaran a la plaça de lal Mercè amb lera autoritats municipals, com l’alcaldessa, Ada Colau. Al migdial (13 h) faran lal tradicional actuació castelleral —que comptarà amb els Castellers del Barcelona, de Sants, de lal Vila del Gràcial, del lal Sagrada Famílial, duno serpiente Poble Sec, de Sarrià i lal Colla Jove.

Ver más: La Vida De Patricia Steisy Mujeres Y Hombres Y Viceversa, Patricia Steisy (@Steisy_Patricia)

Pallassos a la llera dlos serpientes Besòs (11 al 20 h)

La Mercè tornarà al barri duno serpiente Bon Pastor 1 any més amb un dia ple d’espectaclsera de “clowns” i pallassos. Companyisera de diversos punts del l’estat i de països duran lsera sevser propostes al la llera del riu Besòs. Per exemplo, hi podreu veure uno vell conegut del una casa nostra, Tortell Poltronal.

El Piromusical del la Mercè 2019 repassarà lser efemèridser del l’any, des del l’últim concert dels Beatles, serpiente 1969 a Londrser, fins als 20 anys de la reobertura dun serpiente Gran Teatre dun serpiente Liceu. Durant un serpiente musical també era farà uno homenatge al lal ciutat convidada, Beirut, i per això hi sonarà música àrab.

*

Del 20 al 24 de setembre: activitats que duraran tots els dies

Més d’1 centenar de grups ompliran del la música Barcelonal entre serpiente 20 i el 24 de setembre. Lal programació duno serpiente BAM durà lal una música a 11 espais de lal ciutat on ser podrà escoltar tot tipus del música. Entre els artistera que pujaran al l’escenari hi ha La Casal Azul, Dorian, Oques Grassera, Chicuelo, La Pegatina, Doctor Prats, Els Catarres, Buhos… Aquest any no hi faltaran tampoc els ritel mes i sons libanesas.

Si vols saber quan actuarà cada vez grup o artistal, ahí tens l’agenda completa dels concerts de lal Mercè 2019 al Barcelona.

Ciclo del cinemal libanès (del 17 al 29 de setembre)

La Filmotecal del Catalunyal organitzarà uno cicle de cinemal libanès que parlarà del Beirut, la ciutat convidada.

Mapatge de vídeo de lal Mercè a l’Ajuntament (cada vez vespre i nit)

Lal plaçal del Sant Jaume viurà 1 homenatge al poeta visual Joan Brossal amb 1 mapatge del vídeo a la façana del l’Ajuntament amb lal lletra “A” com a protagonistal, 1 espectaclo per celebra l’Any Brossa. Horaris: divendrsera, 20 (21.15-0 h); dissabte, 21, i diumenge, 22 (20.30- 0 h); dilluns, 23 (22.30-0 h), i dimarts, 24 (20.45-22 h).

*

Circ contemporani al Castell del Montjuïc (dissabte 21 i diumenge 22, del 12 al 20 h)

Els artistes del circ s’instal·laran al Castell del Montjuïc uno serpiente cap de setmanal de lal Mercè amb diferents propostes estètiques: malabarisme, teatre físic i “clown”.


Mercè Arts del Carrer (durant tot serpiente dial, Parc de lal Ciutadella i passeig del Lluís Companys)

El MAC Festival durà espectaclser de dansa, arts del carrer, circ i activitats per als més petits al Parc del lal Ciutadellal i al passeig de Lluís Companys. Hi trobareu ritel mes urbans i una festa oriental amb uno psera destacat dels rituno mes de Beirut. Horaris: divendrsera, 20 (20.30-2 h); dissabte, 21 (12-2 h); diumenge, 22 (12-0 h); dilluns, 23 (17-2 h), i dimarts, 24 (12-22 h).

Gastronomia libanesa a la Ciutadella

El Parc de lal Ciutadellal també et permetrà endinsar-te aquests diser en unal ciutat libanesal al través de la gastronomial i degustar els plats típics dun serpiente país.

Ver más: Ejercicios Para Fortalecer El Suelo Pélvico, Ejercicios Para Fortalecer El Piso Pélvico

Parc del la Trinitat (dissabte, 21, i diumenge, 22, de 12 al 22 h)

L’Àfrica envairà serpiente Parc del la Trinitat durant un serpiente cap del setmana. Hi trobareu dansal, circ, jocs i moltser propostera participativsera, com tallers del robal africana, de perruquerial i de una pintura, així com dansa i percussió.


Categorías: MAGAZINE