FESTES DE LA MERCE 2019 PROGRAMA

Agenda dia uno dia, del veinte al veinticuatro de setembre, amb el més imprescindible ese les Festes ese la Mercè ns Barcelona
*
*
*

*

La Mercè 2019 tornarà uno omplir barna de festa, música me gustaría espectacles per a totes les edats. Com cada any type of les Festes después la Mercè 2019 arriben carregades del concerts amb alguns dels artistes del moment i xous infantils però també ese màgia, dansa me gustaría teatre i activitats esportives. Aquest any type of tampoc alguna hi trobaràs un faltar el Piromusical del la Mercè i ellos portes obertes a diferents equipaments de la ciutat.

Estás mirando: Festes de la merce 2019 programa

Tria quin dia vols gaudir después les Festes después la Mercè dos mil diecinueve i et diem los que no te’n pots perdre!

Si ho prefereixes, pots anar directament al que estàs buscant amb aquest índex


Què vols veure de la Mercè 2019?


Aquí trobaràs los programa del les festes en PDF

20 de setembre

El pregó anirà ns càrrec ese l’exalcaldessa después Madrid Manuela Carmena i serà l’acte ese donarà el tret de sortida a les festes. Podràs de acuerdo a en directe ns pregó ese les Festes del la Mercè 2019 a través ese betevé.

Seguici inaugural (19 h), Toc d’inici (19.45 h) identificación passejada ese dracs me gustaría bèsties del foc (22 h)

Primera ocasió término veure ella figures i bèsties del foc de barcelona al complet. Des después Palau después la Virreina fins a la plaça del Sant Miquel, dansaran L’Àliga, el Lleó, La Mulassa, los Bou, La Víbria, el Drac, La Tarasca, Els Gegants después Pi, Els Gegants después la Ciutat, Els Capgrossos Macers, Els Cavallets Cotoners i Els Gegants ese Santa Maria ese Mar, acompanyats pels trabucaires me gustaría altres comparses.

A partir de les 22 h arribarà ns torn del foc als entorns d’El Born Centre del Cultura i Memòria, on, per segon any consecutiu, denominaciones farà la passejada ese dracs me gustaría bèsties de foc.

Festival pirotècnic internationale (22 h)

Arribaran els focs artificials después Líban, amb l’empresa Nazih Tabbara Fireworks. L’espigó del Gas, ns la platja después la Barceloneta, s’omplirà después llum amb una proposta estètica los recordarà ese Beirut és la ciutat convidada enguany.


21 ese setembre

El correfoc és la cita per als amants después foc. El dissabte veintiuno de setembre n’hi haurà dues oportunitats. Comienzo les 18.30 h, serà el torn término als més petits un la plaça d’Antonio López fins ns la plaça d’Antoni Maura. Més tard, comienzo les 20.30 h, hi haurà los correfoc término als més grans.

*

22 después setembre

Diada castellera històrica (12 h)

Els Castellers de Barcelona, amfitrions de la diada, celebraran el 50è aniversari un la plaça de Sant Jaume amb una jornada castellera. Aquest any els convidats seran els Minyons de Terrassa me gustaría els Castellers de Vilafranca. Denominada concentraran a la plaça ese Sant Jaume período fer ellos construccions més espectaculars. La día de trabajo castellera denominaciones podrà conforme en directe per a betevé.

23 después setembre

Xambanga de gegants (22 h)

És la nit dels gegants i geganters. Comienzo les 22 h, des ese la plaça dels Àngels identificación fins un la plaça después Sant Jaume, tothom qui ho vulgui podrà embogir per la a nit ns ritme después gralla amb la xambanga después gegants.


24 ese setembre

El dia fort. El veinticuatro de setembre és los dia de la patrona, los dia ese la Mercè. És el dia sede de la festa major barcelonina. Totes ella colles castelleres de barna es trobaran a la plaça después la Mercè amb les autoritats municipals, com​ l’alcaldessa, Ada Colau. Al migdia (13 h) faran la tradicion actuació castellera —que comptarà amb els Castellers de Barcelona, del Sants, después la Vila del Gràcia, ese la Sagrada Família, del Poble Sec, de Sarrià me gustaría la Colla Jove.

Ver más: La Vida De Patricia Steisy Mujeres Y Hombres Y Viceversa, Patricia Steisy (@Steisy_Patricia)

Pallassos a la llera después Besòs (11 a 20 h)

La Mercè tornarà al barri del Bon Pastor uno any més amb uno dia ple d’espectacles ese “clowns” identificación pallassos. Companyies del diversos punts después l’estat i de països duran ellos seves propostes a la llera ese riu Besòs. Período exemple, hi podreu veure a vell conegut de patria nostra, Tortell Poltrona.

El Piromusical ese la Mercè 2019 repassarà ellos efemèrides de l’any, des del l’últim concert dels Beatles, el 1969 a Londres, fins als 20 anys del la reobertura del Gran Teatre del Liceu. Durant los musical també eliminar farà un homenatge a la ciutat convidada, Beirut, identificación per això hello sonarà music àrab.

*

Del 20 al veinticuatro de setembre: activitats ese duraran tots els dies

Més d’un cien de grups ompliran ese música barcelona entre el 20 i el 24 de setembre. La programació de BAM durà la música a once espais de la ciutat on denominaciones podrà escoltar tot tipus después música. Entre els artistes que pujaran ns l’escenari hi ha La patria Azul, Dorian, Oques Grasses, Chicuelo, La Pegatina, physician Prats, Els Catarres, Buhos… Aquest any alguna hi faltaran tampoc els ritmes me gustaría sons libanesos.

Si vols saber quan actuarà cada grup o artista, aquí tens l’agenda completa dels concerts de la Mercè 2019 a Barcelona.

Cicle de cine libanès (del 17 al veintinueve de setembre)

La Filmoteca después Catalunya organitzarà ns cicle de película libanès los parlarà ese Beirut, la ciutat convidada.

Mapatge después vídeo después la Mercè uno l’Ajuntament (cada vespre me gustaría nit)

La plaça ese Sant Jaume viurà un homenatge al poeta visual Joan Brossa amb a mapatge ese vídeo uno la façana de l’Ajuntament amb la lletra “A” venir a protagonista, un espectacle per felicidades l’Any Brossa. Horaris: divendres, veinte (21.15-0 h); dissabte, 21, identificación diumenge, veintidos (20.30- 0 h); dilluns, veintitres (22.30-0 h), identificación dimarts, veinticuatro (20.45-22 h).

*

Circ contemporani al Castell del Montjuïc (dissabte 21 i diumenge 22, de doce a veinte h)

Els artistes de circ s’instal·laran al Castell de Montjuïc los cap del setmana ese la Mercè amb diferents propostes estètiques: malabarisme, teatre físic me gustaría “clown”.


Mercè Arts ese Carrer (durant tot el dia, Parc después la Ciutadella me gustaría passeig ese Lluís Companys)

El MAC Festival durà espectacles de dansa, arts ese carrer, circ i activitats per als més petits al Parc después la Ciutadella me gustaría al passeig después Lluís Companys. Hello trobareu ritmes urbans identificación una festa oriental amb a pes destacat dels ritmes del Beirut. Horaris: divendres, 20 (20.30-2 h); dissabte, 21 (12-2 h); diumenge, veintidos (12-0 h); dilluns, 23 (17-2 h), i dimarts, veinticuatro (12-22 h).

Gastronomia libanesa un la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella també et permetrà endinsar-te aquests dies dentro una ciutat libanesa mediante la gastronomia me gustaría degustar els plats típics ese país.

Ver más: Ejercicios Para Fortalecer El Suelo Pélvico, Ejercicios Para Fortalecer El Piso Pélvico

Parc del la Trinitat (dissabte, 21, me gustaría diumenge, 22, de 12 a veintidos h)

L’Àfrica envairà el Parc ese la Trinitat durant los cap de setmana. Hello trobareu dansa, circ, jocs i moltes propostes participatives, com tallers después roba africana, ese perruqueria i después pintura, així com​ dansa i percussió.