Festival Jardins De Pedralbes Próximos Eventos

Festival Jardins Pedralbes: Tota una referència a Europa

El Festival Jardins Pedralbes és ns projecte después Concert Studio. Es compleixen ja 8 anys del la primeramente edició d"un festival ese música los va néixer de la passió período la ciutat de barcelona i período la música. Eliminar somiava amb un lloc obert, uno l’aire lliure, dentro contacte amb la naturalesa identificación amb història, i amb el suport después l’Ajuntament de barna i después la conselleria de cultura ese la Generalitat del Catalunya la idea denominaciones va materialitzar als Jardins del Palau ese Pedralbes. Avui, los festival ha crescut fins ns convertir-se dentro de una referència uno tot Europa. Jimi Hendrix deia ese la música alguno menteix. Término a ell identificación per uno tots els ese creuen ese la música pot canviar ella coses me gustaría transformar vides, s’ha fet aquest festival.

Estás mirando: Festival jardins de pedralbes próximos eventos


-20% osuno exclusivo para el Festival Jardins del Pedralbes alcanzar la tarjeta sociedad Vanguardia dentro conciertos seleccionados.


Targeta club Vanguardia: gaudeix d"una grande varietat ese descomptes!

Encara alguno tens la targeta sociedad Vanguardia? Sol·licita la teva targeta del sociedad Vanguardia acá i gaudeix d"atractius descomptes en els millors espectacles, restaurants, botigues... Identificación participa dentro de sorteigs i experiències exclusives per als socis después Club.

 


*

*

*

*

*

Entrades amb descompte per al festival Jardins de Pedralbes

Gaudeix de la nova edició ese Festival Jardins Pedralbes un Barcelona, on natura, història, música identificación gastronomia s"uneixen per donar forma a una experiència única. Edició rere edició, aquest festival del música s"ha anat consolidant fins arribar un la referència ese és ara, guanyant los premi a el Millor festividad d"Espanya en els 6è Premis Fest. Així, podràs gaudir d"artistes ese primer nivell venir Nile Rodgers Juanes, Sara Baras, Monica Naranjo, Patti Smith, Madness, Diego el Cigala, Alvaro Soler, LP, Rozalen, Andrés Calamaro, Woodkid, Carlos Rivera, Amaia, Crowded house, Loquillo, Rapahel, Manel, James Blunt, Bryan Ferry, alan Parsons, Yusuf Cat Stevens, adelante d"altres.

Ver más: ¿Cuál Es La Mejor Dia Para Publicar En Instagram ? ¿Qué Día Y Hora Es Mejor En España


Jardins Palau Reial Pedralbes

Avinguda Diagonal, 686, 08034 Barcelona

Com arribar:

Línea L3

Tram T1, T2, T3


-20% osuno exclusivo para los Festival Jardins de Pedralbes alcanzan la tarjeta club Vanguardia en conciertos seleccionados.


Des del 18€

Festival Jardins Pedralbes: Tota laa referència a Europa

El Festival Jardins Pedralbes és ns projecte después Concert Studio. Es compleixen ja 8 anys de la primero edició d"un festival de música los va néixer después la passió per la ciutat de barcelona i per la música. Eliminar somiava amb uno lloc obert, un l’aire lliure, dentro de contacte amb la naturalesa me gustaría amb història, i amb ns suport de l’Ajuntament de barna i ese la conselleria después cultura ese la Generalitat de Catalunya la idea eliminar va materialitzar als Jardins de Palau después Pedralbes. Avui, ns festival ha crescut fins un convertir-se dentro de una referència a tot Europa. Jimi Hendrix deia ese la música no menteix. Período a ell identificación per uno tots els que creuen los la música pot canviar ella coses identificación transformar vides, s’ha fet aquest festival.


Jardins Palau Reial Pedralbes

Avinguda Diagonal, 686, 08034 Barcelona

Com arribar:

Línea L3

Tram T1, T2, T3


Targeta sociedad Vanguardia: gaudeix d"una grande varietat después descomptes!

Encara alguno tens la targeta club Vanguardia? Sol·licita la teva targeta del sociedad Vanguardia aquí i gaudeix d"atractius descomptes dentro de els millors espectacles, restaurants, botigues... I participa dentro de sorteigs identificación experiències exclusives per als socis ese Club.

Ver más: ¿Quién Compuso El Himno De La Alegria Miguel Rios (Himno A La Alegria) 3190

 


Entrades amb descompte término al reparado Jardins ese Pedralbes

Gaudeix de la nova edició del Festival Jardins Pedralbes un Barcelona, ~ above natura, història, música identificación gastronomia s"uneixen per apoyan forma a una experiència única. Edició rere edició, aquest festival de música s"ha anat consolidant fins arribar ns la referència los és ara, guanyant los premi a ns Millor festival d"Espanya dentro de els 6è Premis Fest. Així, podràs gaudir d"artistes ese primer nivell com Nile Rodgers Juanes, Sara Baras, Monica Naranjo, Patti Smith, Madness, Diego el Cigala, Alvaro Soler, LP, Rozalen, Andrés Calamaro, Woodkid, Carlos Rivera, Amaia, Crowded house, Loquillo, Rapahel, Manel, James Blunt, Bryan Ferry, un leon Parsons, Yusuf Cat Stevens, todos d"altres.