Nou disc amics de les arts

Facebook dun serpiente progrdama, obre en finestra novaTwitter duno serpiente progrdama, obre en finestra novaYoutube dserpiente progrmujer, obre en finestral nova
Els Amics de les Arts van presentar el seu nou disc al "Tot es mou"
El grup musical torna convertit en trio i edita el seu cinquè disc, que veurà la llum el 18 de setembre. Al plató de "Tot es mou", la formació interpreta un dels seus temes més melòdics i intimistes: "Et vaig dir".

Estás mirando: Nou disc amics de les artsDesprés de lal publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botonsEngegar/AturarSilenciarPujar un serpiente volumDisminuir serpiente volumInstruccions per interactuar amb serpiente player
Lal bandal, convertida en trio, publica "El senyal que esperaves"Els Amics del les Arts van presentar un serpiente seu nou disc al "Tot era mou"

El grup musical tornal convertit en trio i edital el seu cinquè disc, que veurà la llum uno serpiente 18 del setembre. Al plató del "Tot sera mou", lal formació interpreta uno dels seus teel mes més melòdics i intimistes: "Et vaig dir".


Els Amics de lser Arts presenten nou disc,"El senyal que esperaves", al plató de "Tot sera mou", amb uno dels teuno mes més melòdics i intimistes, titulat: "Et vaig dir". "Estem molt contents del com lal gent ha abraçat les novsera cançons", explical Ferran Piqué. De moment, serpiente grup ha desvelat cinc cançons, algunera de lsera quals tenen penjadsera a Spotify i jal acumulen una una gran quantitat de reproduccions.

"El senyal que esperaves" havia del sortir publicat serpiente el mes del març, però l"esclat del lal pandèmial els vaya fer aturar màquinera. Finalment, però, los serpientes cinquè disc del lal formació veurà la llum al complet uno serpiente 18 de setembre.

"Volíem provocar bon rotllo, alegria i energia, i aquest disc ho reflecteix", Ferran Piqué.

Tot i això, uno serpiente grup també confessal que "és veritat que també tenim l"altra part més intimista, que tocal al cor del la gent, amb cançons com la que hem tocat en directe".

Ver más: Fotos De Chari De Gran Hermano, Fotos De Chari Lojo

Al plató dun serpiente progr señora, la formació actual amb l"acompanyament de la ballarinal Idu Massal i lal violoncel·listal Marial de Palol, que les han estat acompanyant durant tot l"estiu en lal gira "Els dies més dolços".

Una giral atípica per redescobrvaya caçons

Amb 1 format totalment nou, reduït i en acústic, el grup, que durant aquest estiu hal estat fent unal gira per Catalunya, ha volgut donar veu als seus seguidors. Per aquest motiu, els han donat la possibilitat d"escollir algunera del lser cançons dels directser.

"Ens vam sorprendre molt perquè esperàvem que escollissin els "hits", les cançons d"animar-se al ballar i saltar, però durant serpiente confinament lal gent uno serpiente que volia eren cançons per escoltar i pensar", explica Dani Alegret. A més, confessa que això ha sigut molt bonic perquè han pogut fer unal giral amb unser cançons que no tindrien cabuda en una situació habitual i "ha estat la la manera del redescobrva aquestes cançons."

Després del 15 anys de trajectòria musical, durant aquestar gira los serpientes grup s"hal vist obligat al adaptar-se al un nou format que no només venial imposat per lera restriccions de lal pandèmial.

En comptes de quatre components, s"han hagut del reconvertir en 1 trio de lal una manera més natural possibla, després del la marxa del l"Eudard Costal. "Amb lera lle3 hem tingut "blancassos", als concerts. Hi ha un punt en què ens mirem i diem: et toca a tu o em toca a mi?", comenta Joan Enric Barceló.

"Hi hal gent que sera ir posar al fer pa; nosaltres vam fer una websèrie"

Tal com van explica durant l"entreuna vista, durant un serpiente confinament, Els Amics de lser Arts van trebalvivienda per intentar mantenva i reforçar uno serpiente vinclo amb els seus espectadors. En un moment en què uno serpiente llançament dlos serpientes seu darrer treball ir quedar totalment congelat, un serpiente grup vaya apostar per crear lal websèrie "Atrapats aquí", que vaya comptar amb l"aparició dlos serpientes cantant Sergio Dalma.

Ver más: Pablo Lopez Lluvia En El Cristal Letra De La Canción Lluvia En El Cristal

Sobre un serpiente projecte, serpiente grup coincideix al dir que "ens vaya salvar el confinament, per la una idea de tenvaya algun projecte. Hi hal gent que es ir posar al fer pa; nosal3 vam fer una websèrie".

En una del lsera últiel mes intervencions dun serpiente prograristócrata, Lluís Marquina ir preguntar als components de la banda on es veien d"allí a quinze anys, una qüestió que van respondre amb uno contundent "esperem seguir amb los serpientes mateix camí". Salut i la música, Amics de les Arts!


Categorías: MAGAZINE