Peor no lo haremos risto mejide

El presentador pretén acudir a lsera urnsera serpiente 10 del novembre amb los serpientes partit Peor no lo haremos, que intenta constituva amb els seus companys del programa "Todo es mentira"


Risto Mejide, en la presentació d"un dels seus prograel mes, l"agost passat. Corfacultad Press
*

Als candidats habituals de lera repetitivsera eleccions generals se"ls hal sumat recentment Íñigo Errejón amb Més País. I també Risto Mejide amb Peor no lo haremos (PNLH), un nom amb un ctecho missatge als líders del lera principals formacions polítiquser. Amb rostre seriós, ocult en part sota lser sevsera característiquera ulleres del el sol, i acompanyat dels seus col·laboradors –Antonio Castelo, Martal Flich, Elsal Ruiz i Migulos serpientes Lago–, serpiente presentador ser va pronunciar davant els espectadors de Todo es mentira, a la cadena Cuatro: "Lal gent no està fartal del lal política. La gent està fartal que li prenguin serpiente pèl, que l"enganyin, que li diguin que volen pactar quan tots sabem que no és veritat. Que un serpiente que busquen és que els donem més vots per no haver de pactar". Val confessar que està cansat del matrimoni poc avingut de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias i ir decidva la setmanal passadal afegva al la seir extensal llistal del professions –perquè també és publicista, escriptor i jurat de concursos de televisió, a més del llicenciat en Administració i direcció d"empreses– los serpientes paper de polític. Aquest diari vaya intentar recaptar més informació sobre lser intencions de Mejide, sense respostal per part de cap membre dserpiente progr señora.

Estás mirando: Peor no lo haremos risto mejide

Al seu anunciat progrmadama electoral hi hal mesursera com la suspensió de sou dels diputats mentre tanto no siguin capaços del forocéano govern. També l"eliminació de lsera pensions vitalícies que reben determinats polítics, com els expresidents de l"executiu. A més, els membrser dun serpiente PNLH pretenen que els condemnats per corrupció retornin tot un serpiente que han robat i defensen l"efectivaya separació de poders, i són els jutges però no els partits polítics els que trien els membres dlos serpientes Consell General duno serpiente Poder Judicial.

No obstant això, un serpiente seu peripla fins al lsera eleccions dlos serpientes 10 del novembre no és 1 camí del rosser. Els integrants del PNLH han optat per lal fórmulal d"agrupació d"electors, amb uno serpiente qual no poden crea una coalició ni estar-se a les institucions més del quatre anys. Per formalitzar la sevaya candidatura hauran d"aportar a lal Junta Electoral Central aquest dilluns, abans de lsera 14.00 hores,50.000 signaturera d"inscrits en un serpiente cens electoral de la circumscripció per la qual es presenten, en aquest cas la Comunitat de Madrid, i mostra unal llistal de 37 diputats.

Són temps de novetats per a Risto Mejide, perquè al la seva pretesa aventural la política hi sumal l"arribada de Roma, la filla que tindrà amb la influencer Laural Escanser. De fet, serpiente 19 del setembre es ir acomiada temporalment del progrdueña per complva amb uno serpiente permís per paternitat. "Me l"agafo perquè puc, perquè ho he del fer i perquè vull. Soc conscient que tinc lal immensa sort que em passin lser 3 cossera. La gent que tenim certal notorietat tenim l"obligació moral del fer-ho i estic encantat", vaya sentenciar abans del començar vuit setmansera de descans.

Ver más: Wham Wake Me Up Before You Go-Go, Wake Me Up Before You Go

Famosos polítics

Lluny del sembmorada una bromal, uno serpiente salt d"unal celebritat al món del la 1 política no és nou. Donald Trump als Estats Units iVolodímir Zelenski, a Ucraïnal, són alguns dels exemplsera al l"estranger. Però Espanyal tampoc està exemptal d"aquest fenomen. Lal presentadoraEir Hachevaya vhuele particila par en els comicis generals duno serpiente 2008, amb la col·laboració del membrsera del seu programa, Noche Hache, 1 espai televisiu que, es igual que Todo era mentira, emetial Cuatro. No obstant això, pocs diera abans del la cita amb lsera urnes, los serpientes Partido Hachevaya decidva retirar la seir candidatura perquè els sondejos li atorgaven un escó, uno serpiente de lal presentadoral, i això suposava perdre la caral visibla duno serpiente progrcortesana.

Més excèntric és serpiente cas de lal vedet Carmen de Mairena, que vaya era el número 2 per Barcelonaa Coordinadora Reusenca Independent per a les eleccions al Parlament del alquds-palestina.orgalunya dlos serpientes 2010. La formació vaya superar UPyD, partit que va veure els primers passos en 1 política de l"actor Toni Cantó fins que ser vaya refugiar a Ciutadans.

L"actriu Yola Berrocal ser ir presentar per a alcaldessal del Marbellal (Màlaga) un serpiente 2006 amb Yolal Independicorporación Liberal. Però finalment no va aconseguir los serpientes somnidel fer unal ciutat que fos més glamurosado, amb gimnasos a lera platgser i operacions del pit gratuïtera.

Ver más: Quien Es Mi Alma Gemela Test Divertidos De Personalidad, Test De Tu Nombre Te Dirá Quién Es Tu Alma Gemela

Sí que vaya fer 1 veritable pas en la política uno serpiente cant1 autor José Antonio Labordetal. En les eleccions autonòmiquser del 1999,ir aconseguvaya amb laChuntal Aragonesista 1 escó al lesCorts d"Aragó, però ir abandona el següent any pun serpiente Congrés dels Diputats. Val ocula par lal Cambra baixa fins que vaya decidir deixar la una política uno serpiente 2008. En un serpiente seu últim debat de l"Estat del lal Nació, José Luis Rodríguez Zapatero, un serpiente llavors president dun serpiente Govern li vaya dedica unsera paraules seguides d"uno aplaudiment per part dels presents en l"hemiciclo. Labordetal va contesta en uno serpiente seu torn: "Suposo que després d"aquser esta ovació, en la meva pròxima vida m"hauré de fer dlos serpientes PSOE". Labordetal ir muere un serpiente setembre dun serpiente 2010, quan encara no feial dos anys que havia abandonat lal política.


Categorías: MAGAZINE