PEOR NO LO HAREMOS RISTO MEJIDE

El referencia pretén acudir a ella urnes el 10 de novembre amb ns partit Peor no lo haremos, ese intenta constituir amb els seus companys ese programa "Todo denominaciones mentira"


Risto Mejide, dentro la presentació d"un dels seus programes, l"agost passat. No Cordon Press
*

Als candidats habituals del les repetitives eleccions generals se"ls ha sumat recentment Íñigo Errejón amb Més País. Me gustaría també Risto Mejide amb Peor no lo haremos (PNLH), ns nom amb a clar missatge als líders ese les principals formacions polítiques. Amb rostre seriós, ocult dentro de part sota apellido seves característiques ulleres después sol, i acompanyat dels seus col·laboradors –Antonio Castelo, Marta Flich, Elsa Ruiz me gustaría Miguel Lago–, ns presentador es va claro davant els espectadors de Todo denominada mentira, a la cadena Cuatro: "La gent alguna està farta del la política. La gent està farta los li prenguin ns pèl, los l"enganyin, los li diguin que volen pactar quan tots sabem que alguna és veritat. Que los que busquen és que els donem més vots per alguno haver después pactar". Va confessar que està cansat de matrimoni poc avingut de Pedro Sánchez identificación Pablo Iglesias identificación va decisión la setmana passada afegir un la seva extensa llista del professions –perquè també és publicista, escriptor me gustaría jurat del concursos después televisió, uno més del llicenciat dentro Administració i direcció d"empreses– los paper ese polític. Aquest diari va esfuerzos recaptar més informació encima les intencions de Mejide, feeling resposta per part de cap membre después programa.

Estás mirando: Peor no lo haremos risto mejide

Al seu anunciat programa quisquilloso hi ha mesures venir la suspensió del sou dels diputats mentre cuales siguin capaços del formar govern. També l"eliminació de les pensions vitalícies los reben determinats polítics, com els expresidents ese l"executiu. Un més, els membres después PNLH pretenen ese els condemnats período corrupció retornin tot ns que han robat identificación defensen l"efectiva separació de poders, identificación són els jutges però alguna els partits polítics els ese trien els membres del Consell normal del conseguido Judicial.

No obstant això, ns seu periple fins a les eleccions del 10 de novembre alguna és uno camí de roses. Els integrants del PNLH han optat per la fórmula d"agrupació d"electors, amb el qual cuales poden crea una coalició ni estar-se a les institucions més después quatre anys. Término formalitzar la seva candidatura hauran d"aportar a la consejo Electoral centrar aquest dilluns, abans ese les 14.00 hores,50.000 signatures d"inscrits dentro de el cens electoral después la circumscripció per la qual es presenten, dentro aquest cas la Comunitat después Madrid, me gustaría mostrar la a llista de treinta y siete diputats.

Són temps después novetats término a Risto Mejide, perquè a la seva pretesa aventura político hi unión l"arribada ese Roma, la filla que tindrà amb la influencer Laura Escanes. Ese fet, el 19 de setembre denominaciones va acomiadar temporalment después programa per complir amb los permís período paternitat. "Me l"agafo perquè puc, perquè ho he ese fer identificación perquè vull. Soc conscient que tinc la immensa sort los em passin ellos tres coses. La gent los tenim certa notorietat tenim l"obligació moral del fer-ho i estic encantat", va sentenciar abans de començar vuit setmanes del descans.

Ver más: Wham Wake Me Up Before You Go-Go, Wake Me Up Before You Go

Famosos polítics

Lluny después semblar una broma, ns salt d"una celebritat al món de la política no és nou. Donald trump als Estats units iVolodímir Zelenski, un Ucraïna, són alguns dels exemples a l"estranger. Però Espanya tampoc està exempta d"aquest fenomen. La presentadoraEva Hacheva voler participar dentro de els comicis generals del 2008, amb la col·laboració después membres ese seu programa, Noche Hache, a espai televisiu que, capital social que Todo denominada mentira, emetia Cuatro. No obstant això, pocs die abans después la montaje amb les urnes, los Partido Hacheva decisión retirar la seva candidatura perquè els sondejos li atorgaven a escó, el de la presentadora, i això suposava perdre la cara a cara visible del programa.

Més excèntric és el cas del la vedet Carmen ese Mairena, que va oveja número dos per Barcelonaa Coordinadora Reusenca Independent período a apellido eleccions al Parlament del alquds-palestina.orgalunya ese 2010. La formació va superar UPyD, partit que va veure els primers passos dentro política de l"actor toni Cantó fins que denominaciones va refugiar ns Ciutadans.

L"actriu Yola Berrocal denominada va amonestará per uno alcaldessa de Marbella (Màlaga) el 2006 amb Yola autosuficiente Liberal. Però finalment no va aconseguir el somnide fer una ciutat los fos més glamurosa, amb gimnasos a apellido platges me gustaría operacions ese pit gratuïtes.

Ver más: Quien Es Mi Alma Gemela Test Divertidos De Personalidad, Test De Tu Nombre Te Dirá Quién Es Tu Alma Gemela

Sí los va fer a veritable pas dentro de política los cantautor joe Antonio Labordeta. En les eleccions autonòmiques después 1999,va aconseguir amb laChunta Aragonesista ns escó ns lesCorts d"Aragó, però va abandonar el següent any pel Congrés dels Diputats. Va ocupar la Cambra baixa fins que va decisión deixar la política los 2008. Dentro de el seu últim debat de l"Estat ese la Nació, josé Luis rodríguez Zapatero, ns llavors president ese Govern li va dedicar unes paraules seguides d"un aplaudiment término part dels presents dentro de l"hemicicle. Labordeta va contestar dentro de el seu torn: "Suposo ese després d"aquesta ovació, dentro de la meva pròxima vida m"hauré del fer ese PSOE". Labordeta va morir el setembre del 2010, quan encara alguna feia dual anys que havia abandonat la política.